Home | Contact | +31 (0)20 430 00 00
 
 
TEC Documents
 
  Over TEC
  Contact
  Support
  Partners
  Implementaties
 
 
Oplossingen
 
  Document Management
    Digitale postkamer
    Workflow
    Archivering
  Factuurverwerking
  Factuurherkenning
  Netwerk FAX software
  SMS software
 
Factuur herkenning
 

U bevindt zich bij : Oplossingen > Document Management > Workflow

Easy Software AG
Easy Software AG, een beursgenoteerde onderneming uit Duitsland, is marktleider op het gebied van document management in Duitsland. Ook in Nederland gebruiken honderden bedrijven en instellingen EASY Software. TEC Documents is gelicenseerd dealer van deze excellente software.
Het Document Management Systeem is onderverdeeld in EASY Enterprise.i (archiveren) en in EASY ELC (workflow). Hierbinnen zijn allerlei combinaties mogelijk zodat in elke situatie een optimale omgeving kan worden gebouwd. Gecombineerd met Capture software oplossingen van IRIS of Captiva kan er zowel een deeloplossing als een totaal oplossing geleverd worden. Documenten kunnen in verschillende afdelingen van uw bedrijf worden toegevoegd aan een of meerdere centrale, digitale archieven. Op deze wijze kunt u overal in uw organisatie de documenten ontsluiten. Easy biedt daartoe de volgende verschillende modules:
  • Scanning (via scanners, multifunctionals, directory uitlezen..)
  • Capturing van data (factuur herkenning, formulier herkenning, post sortering)
  • Digitaal archiveren (revision proof- versie controle, gecertificeerd, secure)
  • Workflow (flexibel, op maat te maken alswel voorgedefinieerde flows beschikbaar)
  • E-mail archivering (Exchange server blijft kaal, nooit meer e-mail kwijt)
  • ERP integratie (MS Dynamics-Navision, Axapta, Baan, Peoplesoft..)
  • Opslag (op opticals - worm discs)

Workflow van EASY (ELC Documents) 
Met EASY ELC kunt een volwaardige workflow definieren in uw organisatie. De belangrijkste component van ELC is EASY Documents. Daarmee zijn snel routes te creŽren die bepaalde documenten dienen af te leggen. Het is een flexibel systeem dat eenvoudig is in gebruik. Het maakt de documenten stroom helder in uw organisatie want u ziet altijd waar welk document is en wie of welke afdeling het in behandeling heeft. Verder is ELC Documents nog uit te breiden met de module Engine II. Daarmee is het onder meer mogelijk om checksums te doen op bedragen en is het ook mogelijk om nieuwe routes te ontwerpen of bestaande workflows aan te passen met een tekenprogramma. Omdat alle documenten 'leesbaar' zijn opgeslagen kunt u op basis van alle gegevens die in het document voorkomen . Omdat alle documenten 'leesbaar' zijn opgeslagen kunt u in op basis van alle gegevens die in het document voorkomen zoeken.

Integratie
Met EASY Archive heeft u een ideale combinatie van revision proof gearchiveerde facturen die vanuit de Client, WEB of ERP interface snel zijn terug te vinden en een opslag in uw ERP of financieel pakket zoals DYNAMICS (navision), BAAN, Axapta, Exact, SAP, Peoplesoft etc. IRIS Capture for Invoices herkent de juiste factuur gegevens en maakt een export van de image en gevonden velden in CSV of XML formaat. Vrijwel alle ERP/AP pakketten kunnen dit formaat verwerken.Contact TEC Documents
e-mail: Info@Tec.nl
tel:  +31 (0)20 430 00 00
fax: +31 (0)20 430 00 09 
 
© Copyright 2004 - 2018 - TEC Documents BV