Home | Contact | +31 (0)20 430 00 00
 
 
TEC Documents
 
  Over TEC
  Contact
  Support
  Partners
  Implementaties
 
 
Oplossingen
 
  Document Management
  Factuurverwerking
  Factuurherkenning
  Netwerk FAX software
  SMS software
 
Factuur herkenning
 

U bevindt zich bij : Oplossingen > Factuurherkenning

factuurverwerking
Factuurherkenning

Factuur herkenning met IRIS Software vindt plaats op basis van Freeform recognition er wordt dus geen sjabloon per factuur aangemaakt maar de intelligente ocr software vindt zelf de gewenste velden.

Hiermee verwerkt u uw facturen vanaf het moment dat ze binnenkomen tot aan uw financiŽle administratie, wat het handmatig verwerken van facturen vervangt. Bij het proces van factuur verwerking worden de gegevens uit de facturen met inkooporders, contracten of andere voorgedefinieerde betalingsschema's herkend en automatisch gematcht met uw administratie. Facturen die niet overeenkomen met uw administatie worden gekenmerkt en naar de juiste persoon gestuurd voor aanpassing en goedkeuring.

IRIS Capture Software is bedoeld voor bedrijven die te maken hebben met veel verschillende facturen die nu handmatig worden verwerkt door personeel dat daar veel tijd mee kwijt is. IRIS herkent standaard al veel velden automatisch, het is gebaseerd op Freeform technology die overal in een factuur zoekt naar kenmerken. Er hoeven dus geen maskers te worden gemaakt van alle facturen voordat deze herkend worden. De IRIS software wordt in het begin getraind en afgestemd voor een optimale werking. Door bijhet opstarten een lijst in te lezen die van uw actuele klantsysteem afkomstig is zal de leverancier in IRIS bekend zijn. IRIS zal in de factuur zoeken op de kenmerken van deze leverancier, zoals het BTW nummer (het belangrijkste kenmerk), naam, adres, tel nummer en de factuur herkennen als zijnde van deze leverancier. Vervolgens zoekt en vindt de software ook de gewenste velden als totaal bedrag/btw bedrag/datum/factuurnummer enz.. en zal deze tonen op een validatiescherm dat door de administrateur wordt gevalideerd. De controle gebeurt dus nu op het scherm en gaat snel omdat de velden al zijn ingevuld en de betreffende factuur links van het scherm wordt getoond ter verificatie.

Met de factuur module van IRISXtract kunnen ook de zo geheten Line Items (meerdere regels van verschillende producten die vermeld worden op de factuur) worden geŽxporteerd zodat deze kunnen worden vergeleken met eerdere inkoopopdrachten.

Door de procedures te evalueren en aan te passen bent u in staat het factuur verwerkingsproces verder te ontwikkelen en te stroomlijnen.

Contact TEC Documents
e-mail: Info@Tec.nl
tel: +31 (0)20 430 00 00
fax: +31 (0)20 430 00 09

 
 
© Copyright 2004 - 2018 - TEC Documents BV