Home | Contact | +31 (0)20 430 00 00
 
 
TEC Documents
 
  Over TEC
  Contact
  Support
  Partners
  Implementaties
 
 
Oplossingen
 
  Document Management
  Factuurverwerking
  Factuurherkenning
  Netwerk FAX software
  SMS software
 
Factuur herkenning
 

U bevindt zich bij : TEC Documents > Implementaties
Enkele voorbeelden van het gebruik van software van TEC bij verschillende klanten.

IRIS Capture for Forms Een medisch bedrijf gaat vragenlijsten aan patiŽnten automatisch verwerken met IRIS Capture for Forms. Dat scheelt natuurlijk enorm veel handwerk, de resultaten zijn heel snel beschikbaar.

EASY Midrange Een leverancier van chemische stoffen aan o.a. medicijn makers archiveert nu met de laatste versie van EASY Archive en heeft ook de nieuwste EASY WEB ter beschikking voor het overal kunnen raadplagen van de gearchiveerde documenten. Omdat EASY Midrange ook EASY Capture bevat kan er nu ook batchgewijs worden ingescand.

IRIS Capture for Invoices Een handelsonderneming uit Leiderdorp is begonnen met het scannen en herkennen van 30.000 facturen per jaar met IRIS for Invoices. De gevonden gegevens worden gekoppeld aan de in Navision bekende bestellingen en financiŽle gegevens. In een later stadium komen workflow en archivering met EASY aan bod.

EASY xBASE De energie leverancier van de (tuinbouw)bedrijven in het westen van het land gebruikt EASY xBASE om automatisch alle e-mail op de Exchange Server automatisch revision proof te archiveren. De e-mail staat niet meer fysiek op de exchange server maar op de EASY xBASE server en, heel belangrijk voor deze klant, kan nooit meer kwijt raken. Ook is de exchange server nu kaal en vereist weinig onderhoud meer. De melding dat de mailbox vol zit is er ook niet meer.

IRIS Capture for Invoices Een groothandel in oplossingen voor data-infrastructuur herkent met IRIS Capture for Invoices 8.000 facturen per jaar en met de als xml geexporteerde bestanden wordt via Streamserve naar Axapta een koppeling gelegd. Zo worden totaal bedrag en btw bedrag e.d. gereed gesteld voor verwerking in Axapta na validatie door de administratie medewerker. In een later stadium komt de digitale archivering aan bod.

IRIS Capture for Invoices, Captiva software, Easy Archive Een internationaal bedrijf dat grote persmachines levert gebruikt IRIS Capture for Invoices om automatisch 1.000 binnenkomende facturen per maand te herkennen en automatisch te archiveren in EASY Archive. Verder wordt Captiva IAX ingezet om ook de oude facturen van de afgelopen 5 jaar te archiveren zodat ook die snel zijn terug te vinden.

IRIS Capture for Invoices integratie met MBS Navision ťn EASY Navision TEC Documents heeft een koppeling geschreven om gegevens van automatisch door IRIS herkende facturen rechtstreeks te koppelen aan MBS Navision. Ook worden de images van de facturen meteen digitaal gearchiveerd in EASY Navision en kunnen eenvoudig worden opgevraagd vanuit MBS NAVISION zelf. De facturen zijn met EASY ELC ook in een zelf aangemaakte, flexibele workflow door het bedrijf te rouleren met volledig overzicht van waar en in welk stadium de facturen zich bevinden. nb, IRIS Capture for Invoices werkt met Freeform recognition zodat niet voor elke factuur een sjabloon moet worden gemaakt!

EASY Software
De grootste en toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening maakt gebruik van EASY Capture, Archive, ELC en xBASE. De medewerkers gaan gefaseerd gebruik maken van de voor hen nieuwe mogelijkheden. Op dit moment worden facturen en formulieren gescand en automatisch verwerkt en worden belangrijke documenten via workflows gecontroleerd met behoud van overzicht en versie controle. Ook de e-mail wordt automatisch gearchiveerd waarbij de exchange server zelf 'kaal' blijft en weinig onderhoud vergt. Nog te doen is nu de personeelsdossiers te archiveren, de ledenadministratie en de post verwerking. Dit omvangrijke project wordt eind dit jaar afgerond maar nu al is de klant zeer tevreden met alle voordelen die de nieuwe manier van werken oplevert.

Easy Software
Een grote internationale leverancier van medische artikelen gebruikt EASY Archive, EASY Cold, EASY Automation en EASY Capture om automatisch batch bestanden van facturen en opdrachten te archiveren en tevens het archiveren van ingescande documenten dmv op maat gemaakte maskers voor veel voorkomende typen. Dit laatste gebeurt in Belgie waarbij via de standaard webclient op de server in Nederland wordt gezocht naar revisionproof gearchiveerde documenten.

Easy Software en SecureZIP
Een belangrijke chemische olie en brandstoffen ontwikkelaar gebruikt EASY om zogenaamde shipping files te archiveren, zo wordt EASY Archive op een eenvoudige manier ingezet. Deze shipping files worden ingescand en verwerkt. Naast het terugvinden van deze files via de EASY webclient wordt ook gebruik gemaakt van EASY CD Query, zodat op CD een grote selectie van het archief mobiel kan worden meegenomen en bekeken onderweg wanneer er geen internet verbinding is. Tevens maken ze ook gebruik van SecureZIP om e-mail en data met gevoelige informatie veilig intern en extern te versturen en op te slaan.

Easy software, Captiva Software, Plasmon Opslag
Het grootste bedrijf dat via internet online gsm's verkoopt scant dagelijks duizenden contracten en andere document typen in die via Captiva IAX worden herkend en automatisch worden gearchiveerd in EASY Archive zodat ze veilig bewaard blijven en snel zijn terug te vinden.

FAXport, TEC ASCII-PDF Server en Brooktrout
De grootste europese groothandelsketen die direct levert aan de detailhandel faxt vanuit alle 17 nederlandse vestigingen automatisch de opdrachten en inkoopbestellingen via 3 faxservers met FAXport en TEC ASCII-PDF server en Brooktrout hardware.

EASY Capture en EASY Archive
Op de P&O afdeling van een grote bierbrouwerij willen ze nooit meer terug naar het werken met ordners. Nu zijn alle personeels gegevens snel en veilig terug te vinden en altijd beschikbaar, ook on-line. De volgende stap is de koppeling aan het bestaande ERP pakket.

FAXport, TEC ASCII-PDF Server en Brooktrout
Een grote internationale meubel leverancier verstuurt en ontvangt dagelijks duizenden faxen met FAXport en TEC ASCII-PDF server en Brooktrout hardware waarbij inkomende faxen naar de juiste mailboxen worden gerouteerd op msn nummer.

EASY ELC en EASY Archive
De marktleider in de nederlandse fietsenindustrie weet nu op elk moment waar documenten als testreportages, blokkadeformulieren en onderdelenlijsten zich bij wie bevinden. Veel medewerkers van verschillende afdelingen kunnen deze documenten opvragen of moeten ze goedkeuren voor een vervolg actie in een gemaakte workflow route. Sinds kort worden ook de uitgaande facturen in EASY Archive opgeslagen zodat kopie facturen eenvoudig per e-mail kunnen worden gestuurd.

TEC SMS Een Taxi bedrijf in Tilburg gebruikt als eerste in de branch succesvol de TEC SMS Server om klanten via een SMS een Taxi te laten bestellen. Klanten krijgen meteen een SMS terug wanneer de Taxi voor de deur staat.
Een accountants kantoor in Landsmeer gaat de TEC SMS server gebruiken om o.a. de temperatuur van de serverruimte te monitoren, zodra deze te hoog dreigt te worden wordt er een SMS verzonden naar de systeem beheerder.

PKZIP Server
Bij een grote internationale bank worden elke week alle verzamelde financiele gegevens automatisch in batch verwerking 'gepkzipt' om vervolgens als veel kleiner backup bestand te kunnen worden bewaard op diverse media.

APM en TEC SMS server
Bij een gemeentelijke vestiging van De Belastingdienst monitort APM alle snmp apparaten (printers, routers, pc's en servers) in het netwerk en naast de reguliere meldingen en e-mail notifications zorgt de TEC SMS server er voor dat de belangrijke meldingen ook als SMS bericht naar het juiste storings 06 nummer gaan.

FAXport en TEC ASCII-PDF Server Voor een nederlandse software groothandel is de TEC ASCII-PDF Server en FAXport en Outlook ingezet om alle uitgaande inkoopopdrachten, bestel bevestigingen en afzeggingen en alle facturen automatisch per fax en/of per e-mail te versturen (als secure pdf met keuze tekst in subject en bodyveld)

Meer cases of referenties van contact personen? Vraag ons ernaar!


Contact TEC Documents
e-mail: Info@Tec.nl
tel: +31 (0)20 430 00 00
fax: +31 (0)20 430 00 09
 
 
© Copyright 2004 - 2018 - TEC Documents BV